Nova linija Pure iz Menproma

Četvrtak, 05 April 2012 10:32
Ispis PDF

Mesna industrija "MENPROM", svojim dragim potrošačima ovog proljeća predstavljaju dvije novosti. Jedna je osvježeni izgled za ambalažu Pollo brenda. Na ovaj način, cjelokupna linija pilećih hrenovki i pilećih salama stavljena je pod jedno, kupcima već dobro poznato ime – Pollo.

 

Kompletirana je Pollo linija u kojoj svi mogu naći svoj omiljeni Pollo proizvod. Pored novog dizajna radilo se i na kvaliteti, te sada ljubitelji Menpromovih proizvoda sa oznakom "Pollo", mogu uživati u još boljem okusu. Slogan koji prati novi dizajn je "Zalogaj koji se pamti!", poručuju iz Menproma.


Također, ovog proljeća gurmanima su ponuđeni novi proizvodi od purećeg mesa. Proizvodi iz nove linije Pure proizvedeni su od najkvalitetnijeg purećeg mesa, te predstavljaju vrhunski delikates. Kako imaju niži sadržaj masnoće, savršeni su izbor za one koji brinu o lakoj i zdravoj ishrani. Nova linija Pure obuhvata dimljena pureća prsa u ovitku i pureću šunku. U "Menpromu" su sigurni da će svako pronaći svoj omiljeni Pure proizvod.

U proizvodnji se koristi najsavremenija tehnologija, a o kontroli kvalitete proizvoda brine čitav tim stručnjaka. Pure 100 gr je pakovan u najsavremenijoj ambalaži za ovu vrstu proizvoda pod kontrolisanom atmosferom - MAP-u (modified atmosphere packaging).

"Svi `Menprom` proizvodi su proizvedeni od visokokvalitetne sirovine. Najsavremenija tehnologija i strogi nadzor naših 5 mladih stručnjaka tehnologa garantuju savršene proizvode koji pružaju neodoljiv i ukusan zalogaj i koji se pamtite. Implemenitrani standardi ISO 22 000:2005 i Halal garancija su za zdravstvenu ispravnost i sigurnost "Menpromovih" proizvoda", poručuju iz Menproma.

(ekapija)

Reklame

Anketa

Provjeravate li posjedovanje HALAL certifikata pri kupovini namirnica?
Membership

Na portalu

Trenutno aktivnih Gostiju: 52 

Copyright Agencija za Halal certificiranje @2010. Sva prava pridržna. | Design by Grogot d.o.o.