Poziv bh. kompanijama za učešće na halal-sajmu u Maleziji – MIHAS 2019

Poziv bh. kompanijama za učešće na halal-sajmu u Maleziji – MIHAS 2019

BBI VIP Business Club koji djeluje u sklopu Bosna Bank International d.d. Sarajevo kao organizatori međunarodnog sajma halal-industrije Sarajevo Halal Fair (SHF), u saradnji sa Međunarodnim malezijskim halal-sajmom (MIHAS Malaysia International Halal Showcase) pozivaju bh. kompanije da se prijave za učešće na jednom od najvećih svjetskih događaja iz oblasti halal-industrije koji će se od 3. do 6. aprila održati u Kuala Lumpuru.

BBI VIP Business Club i SHF planiraju na MIHAS-u 2019 organizovati zajednički bosanski halal-paviljon na kojem će se aktivni članovi BBI VIP Business Cluba moći predstaviti uz poseban popust od -15%. Za sve ostale bh. kompanije BBI banka je obezbjedila popust od -10% na oficijelne cijene za MIHAS.

MIHAS je jedan od najvećih svjetskih događaja posvećenih halal-industriji. Više od 21.000 privrednika je uzelo učešće na MIHAS-u 2018, što je rezultiralo ugovorima u vrijednosti od preko 36 miliona američkih dolara. Na ovogodišnjem MIHAS-u očekuje se preko 900 izlagača iz više od 40 zemalja. Domaćin je Ministarstvo za međunarodnu trgovinu i industriju Malezije, a organizator MATRADE HQ - Malezijska korporacija za razvoj vanjske trgovine.

Za sve dodatne informacije zainteresovane kompanije mogu se obratiti putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..