Virtualni Halal Expo 2020: Poziv firmama koje posjeduju Halal Certifikat

Virtualni Halal Expo 2020: Poziv firmama koje posjeduju Halal Certifikat

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo firme koje posjeduju Halal Certifikat da se prijave na Prvo izdanje Virtualog Halal Expo-a 2020, sa zvaničnim početkom 01.07.2020. godine. Sa preko 30 zemalja učesnica, iHalal Expo je jedinstvena inicijativa za jačanje Halal zajednice i predstavljanje Halal proizvoda i usluga u okviru jedne platforme. Cilj je povezati halal zajednicu, poduzeća i tijela, ojačati halal trgovinu i programe, promovirati halal poduzetnike i asistirati halal zajednici da se što lakše prebrodi ekonomske izazove nakon Covid-19.

iHalalExpo odstupa od tradicionalnih sajmova, te predvodi digitalnu transformaciju u Halal industrijama koja povezuje partnere i kupce za saradnju i organski promet. Sa svojim inovativnim formatom temeljenim na web i mobilnim aplikacijama, uz globalnu suradnju i partnerstva, iHalal Expo olakšava Halal brendovima, te ponuđačima proizvoda i usluga da lakše dođu do distributera, prodavača i potrošača na lokalnom i globalnom nivou putem inovativnog, sigurnog, pristupačnog i efikasnog virtualnog formata na www.ihalalexpo.com.

iHalalExpo je inicijativa za podršku halal poslovnica iz svih industrija kao što su: halal hrana i piće, halal sastojci, halal kozmetika, moda, halal putovanja i turizam, islamske finansije, halal otprema i logistika, zdravstvo i blagostanje, halal
digitalna ekonomija, islamsko znanje, obrazovanje i obrazovanje, obuka, te halal revizija i certifikacija.

Shodno tome, Al Halabi International DOO, u partnerstvu sa iHalal Expo želi uputiti srdačan Poziv na prijevu za sudjelovanje na prvom online sajmu za Halal zajednicu.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka www.ihalalexpo.com - gdje također mogu pronaći dodatne informacije o organizaciji Expo-a.

Također, napominjemo da je sudjelovanje za Vladine Organizacije, Ustanove za Halal Certifikaciju, te Halal Startup
kompanije besplatno. Prijave traju do 30.06.2020. godine.

Za više detalja u vezi sa iHalal Expo Bosna i Hercegovina kontaktirajte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Za više detalja o iHalal Expo Organizaciji možete poslati e-mail na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

(alhalabiinternational.com.)