Halal Business Forum 2020. Zagreb (HBF 2020)

Halal Business Forum 2020. Zagreb (HBF 2020)

Nakon velikog uspjeha održavanja Svjetskog halal dana, Centar za certificiranje halal kvalitete želeći dati svoj doprinos predsjedanju Republike Hrvatske Vijećem EU te u sklopu obilježavanja svog uspješnog desetogodišnjeg rada 2. i 3. lipnja/juna 2020. godine u Zagrebu organizira Halal Business Forum.

Forum će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore, mnogih domaćih i međunarodnih partnera.

Halal Business Forum dvodnevni je događaj koji okuplja stručnjake iz proizvodnje, financija, IT-a, prodaje, distribucije i turizma te je prilika za istraživanje novih poslovnih prilika na svjetskom halal tržištu.

Cilj organizacije foruma je postizanje jače suradnje i značajnije uključivanje u tokove halal tržišta kroz povećanje robne razmjene, povećanja broja dolazaka inozemnih gostiju koji razumiju što halal predstavlja te pronalaženje mogućnosti ulaganja.

Forum će sadržavati konferencijski dio te posebno osmišljen program individualnih razgovora za povezivanje kvalificiranih kupaca (hosted buyer) sa proizvođačima te turističkih dionika sa svjetskog halal tržišta.

Stoga vas pozivamo da prisustvujete ovom eminentnom i nesvakidašnjem međunarodnom događaju.

Iskreno se nadamo da ćete odvojiti svoje vrijeme za sudjelovanje i podršku međunarodnom događaju, za koji vjerujemo da je relevantan s obzirom na veliki potencijal halal sektora ne samo u Hrvatskoj, već i širom svijeta.

Radujemo se Vašem dolasku.

Za više detalja molimo Vas posjetite:  http://www.halal.hr/hbf

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


Ne propustite ovu priliku da nam se pridružite u istraživanju novih poslovnih prilika !!!